Over ons

Geschiedenis
VLC B.V. / Van Londen Consultancy B.V. is opgericht in 1999 en is gevestigd in Zevenaar. Sindsdien heeft ons bedrijf een langzame maar gestage groei doorgemaakt. Deze solide groei hebben wij op de eerste plaats te danken aan onze klanten van het eerste uur, waarvoor wij -zonder uitzondering- nog steeds de transporten mogen verzorgen. Hier zijn we trots op. Inmiddels hebben we per 1 januari 2013 onze nieuwe locatie mogen betrekken waarbij kantoor en loods gekoppeld zijn en wij nog efficienter voor u kunnen werken.

Visie
De kracht van ons bedrijf ligt bij onze medewerkers en onze bedrijfsfilosofie. Wij ergeren ons bijna dagelijks aan de inefficiëntie die we bij grote organisaties tegenkomen. Bij VLC B.V. zijn de lijnen kort en heeft u als klant contact met de medewerker die uw zending van A tot Z verzorgd. Zoals wij de toekomst voor ogen hebben, zal ons bedrijf wel verder groeien, maar zal dit nooit ten koste gaan van het persoonlijk contact met u, onze klant!

Ons netwerk
Wat voor onze eigen bezetting geldt, gaat uiteraard ook op voor onze partners in andere landen. Wij maken gebruik van een uitgebreid agentennetwerk, zodat wij een optimale service en een zo kort mogelijke looptijd naar u toe kunnen waarborgen. Maar onze agenten dienen zonder uitzondering te voldoen aan onze kwaliteitseisen. Want juist in de logistiek geldt dat de ketting zo sterk is als zijn zwakste schakel!

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.